Sporthallen

Aktiviteterna i sporthallen varierar från termin till termin. Just nu är det:

På onsdagar kl 19.00 träffas ett gäng i varierande åldrar och tränar tabata, en form av konditionsträning baserad på korta högintensiva intervaller. Övningarna kan anpassas utifrån personliga förutsättningar vilket gör att träningsformen passar många. Kostar 30 kr/tillfälle, vilket swishas till passledaren i slutet av terminen.

På söndagskvällar mellan 18-19.30 är det innebandy i sporthallen. Alla entusiaster som har börjat högstadiet och är äldre, är välkomna! Innebandyn kostar 100 kr/termin.

Vill du hyra sporthallen? I lokalen som är 15*21,5 meter finns goda möjligheter att arrangera spökboll på barnkalaset, volleybolltunering med kompisgänget eller motionera ner julmaten tillsammans med släkten! Hallen bokas genom Jönköpings kommun på telefon 036-10 77 96 alt gm länk nedan och för privatperson/företag kostar det 296:-/timmen.

Här hittar du alla kommunens hallar, ser vilka tider som är lediga och kan göra bokningsförfrågning: https://jonkoping.actorsmartbook.se/ResourceBookingRequest.aspx

Prislista för hyra av lokalen (Ödestugu ligger i kategori D)
https://www.jonkoping.se/fritidkulturnatur/hyraanlaggningararrangeraevenemang/bokaanlaggningarochlokaler/prislistaforhyraavplanerhallarlokalerochmaterial.4.1a8263dd17545631d95c5e.html