Ödestugu är en förhållandevis liten by, men med stora drömmar. Vi vill gärna att fler flyttar hit och delar det vi har. En vacker natur, väl fungerande barnomsorg och skola samt en god gemenskap. Här finns möjlighet att bo granne med kohagar och storskogar, men du når ändå 85 % av Sveriges befolkning på drygt tre timmar! Välkommen hit!

Möjlighet att hyra bostad
Det kommunala bostadsföretaget VätterHem har åtta radhuslägenheter på Östragårdsvägen i Ödestugu. Det är 4 st 2:or, 3 st 3:or och 1 st 4:a. De åtta lägenheterna ger känsla av radhus och det är ett mycket populärt boende, vilket får till följd att det är låg omsättning på hyresgäster.
Läs mer här >>

Granne med den gamla lanthandeln och byns Sockenhus ligger ett rött trähus som i likhet med sina grannar har en lång historia. Här har bland annat varit skola, kommunalsal för fullmäktige, bibliotek och poststation. Numera är det bostadshus och här finns tre hyreslägenheter. Bottenvåningen består av en 5-rumslägenhet på 117 m2. På andra plan finns två stycken 2-rumslägenheter på 58 respektive 68 m2.
Läs mer här >>

Lediga tomter
Högt belägen naturtomt centralt i Ödestugu.
Läs mer här >>

Kommunen har också ett antal tomter som förhoppningsvis snart kommer ut till försäljning. Kontakta Nils-Erik Andersson 036-940 25

Semesterboende och boende för en kortare tid
Semesterstuga i Sonarp >>
Två boenden på Sonarps gård >>
Semesterstugor vid Hokasjön >>
Sonarps bed and breakfast >>
Studiolägenhet >>