VätterHem är det största bostadsbolaget i Jönköpings kommun. Bolaget äger och förvaltar drygt 150 fastigheter med 8 260 lägenheter. Samtliga lägenheter är hyresrätter. VätterHem ägs av Jönköpings kommun och lägenheterna finns i Jönköping, Österängen, Öxnehaga, Råslätt, Tenhult och Ödestugu.

Det unika med VätterHems lägenheter i Ödestugu är konceptet med radhuslägenhet. De åtta lägenheterna ger känsla av radhus och det är ett mycket populärt boende, vilket får till följd att det är låg omsättning på hyresgäster.

Lägenheterna ligger på Östragårdsvägen 10-24 (se bild) och är fördelade enligt följande: 4 st 2:or, 3 st 3:or och 1 st 4:a. Varje lägenhet har carport, tvättmaskin och torkskåp. Till varje lägenhet hör också ett lägenhetsförråd och en förrådsbod på tomten. Det finns möjlighet till uteplats i olika väderstreck och naturen är inpå knuten. Hyresgästerna svarar själva för uppvärmning, sopor, vatten och även för skötsel av egna och gemensamma ytor. Det finns KabelTV via parabol och möjlighet till internetuppkoppling.

VätterHems lägenheter i Ödestugu ger dig möjlighet att bo i vacker landsbygdsmiljö, utan att betala på dyra huslån eller klippa enorma gräsmattor! En bra start som första eget boende, den lilla familjen eller för den som sålt sitt hus eller gård men ändå vill bo kvar i bygden.

Läs mer om VätterHem här >>