Datum - Tid

Förra årets skördemarknader var uppskattade och kommer därför arrangeras även i år. 5 och 19 sep blir det försäljning av lokalt producerade varor på torget utanför vår gamla lanthandel. Vi vill samla gårdsbutiker och privatpersoner som säljer varor, till en och samma marknadsplats. Om ditt land eller växthus dignar av grönsaker, ta med det du inte äter upp själv och sälj till andra. De som säljer sina varor behåller förtjänsten av detta själv.

Nytt för i år är att Sockenrådet serverar fika under marknaden. Detta för att vi tyvärr tappar mycket intäkter eftersom samtliga Sommarkväll i Ödestugu har ställts in, och fikaservering här ger oss en möjlighet att hämta igen en liten del av det. Men det hindrar förstås inte personer att sälja gott fikabröd som besökarna kan ta med sig hem. 

Om du funderar på att sälja saker, ta kontakt med Pia Isaksson på e-post isaksson.pia@telia.com alt. 070-678 61 53. Observera att detta på intet sätt innebär att du förpliktigar dig att vara med, mycket beror förstås på hur sommarens skörd går, men det ger oss som arrangör en indikation över intresset.

Vi återkommer med tider för Skördemarknaden längre fram. 

Hitta hitsofie Rotstedt

Via alla