Datum - Tid

Den 22, 23 och 24 november är det full aktivitet i Bagarstugan för att förbereda adventsmarknaden. Det här är ett jättebra tillfälle för alla som vill lära sig mer om bakning i stenugn, samtidigt som vi behöver veteranerna för att producera stora mängder godsaker. Så alla är välkomna! Vi fixar mat och fika och garanterar trevliga arbetspass i höstmörkret.

Torsdag: 18-21, fredag 9-14 och 17-21 samt lördag 8-17. Anmäl dig till Sofie Rotstedt på sossorotan@hotmail.com, och du är varmt välkommen med även om du inte har möjlighet att vara med under ett helt arbetspass.

Torsdag kväll: vi sätter ett surdegsbröd på råg och gräddar knäckebröd i stenugnen
Fredag dag: vi gräddar knäckebröd i stenugnen
Fredag kväll: vi gräddar surdegslimporna på råg i de vanliga ungarna och sätter ett nytt surdegsbröd på vete. Stenugnen vilar.
Lördag: Vi gräddar vetelimpan i elugnarna och bakar någon form av mjukkaka i stenugnen. Vi packar bröd och förbereder inför marknaden.

Hitta hit
Bagarstugan
Ödestugu

Sweden

sofie Rotstedt

Via alla